www.rum46.dk
Diskussionsaften om graffitiens potentialer
07 Dec, 2006 -
06 maj, 2014
Jonas Georg Christensen, Toke Flyvholm, John Skriver, Jan Danebod og Anne Dyhr
Diskussion og foredrag

Klik på billedet og se flere billeder
rum46 byder dig velkommen til Diskussionsaften om GRAFFITIENS POTENTIALE. Torsdag d. 7. dec. 06 kl. 19.30. Kom og vær med til at skrive nye retninger og se nye sider af graffiti. Det er rum46 og denne aftens aktørers ønske, at åbne ballet til en ny diskussion om graffiti. Vi ønsker at stille skarpt på, hvad graffiti giver det offentlige rum og ikke mindst en nuanceret diskussion om, hvordan vi kan formidle og udvikle graffitigenrens potentialer af energi og forstyrrelse.

Derfor spørger vi:
Hvad vil byen være uden graffiti? Hvad vil graffiti være uden regler? Hvordan skaber vi liv? Det er her du kommer ind i billedet, for uden dig er der intet liv.

Debatprogram 19:30 - 22:00
Aftenen vil byde på uddybende og debatskabende indlæg fra aftens aktører, hvis hjerter banker for gadens liv godt krydret med masser af diskussion.

Aktører:
Jonas Georg Christensen studerende ved det Det Fynske Kunstakademi, Toke Flyvholm studerende ved det Det Jyske Kunstakademi, John skriver, Anne Dyhr debattør, et langdistance indkast fra billedkunstneren Jan Danebod, der p.t. er bosat i udlandet og ikke mindst dig.

Gå-hjem-film 22:00
Vi afslutter aftenen med filmen Inside - Outside. En film der er inspirerende at sove på og vågne op med.
Om Inside - Outside:
Dokumentarfilm af Andreas Johnsen og Nis Boye Rasmussen. De to instruktører følger forskellige street artists igennem gaderne af New York, São Paulo og København. Filmen er ikke tidligere vist i Århus.

Vi glæder os til at se dig.

Udstillingsstedet rum46
Studsgade 46, st. tv.
8000 Århus C
Denmark
www.rum46.dk
KONTAKT: Anne Dyhr mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , tlf. +45 26179157

rum46 er støttet af Århus Kommunes Kulturudviklingspulje, Afdeling for Kultur og BorgerserviceRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46